Do the Demo

Luomme tanssinkentälle uusia rakenteita, joiden avulla Suomessa - ja tulevaisuudessa myös kansainvälisesti - luodaan urbaania taidetta ja monimuotoisia tanssiteoksia.

Törmäyttämällä ja rakentamalla rakenteita rikkovia yhteistyökuvioita ja kollektiiveja luomme alustan aktiivisille ja kunnianhimoisille kouluja käyneille tai itseoppineille tanssitaiteilijoille viedä urbaania tanssia uusille ulottuvuuksille.

logo: Pekka Ihalainen

logo: Pekka Ihalainen


In the middle

In the middle on Kiira Kilpiön luoma tanssiteos neljälle tanssijalle. Teos yhdistää monipuolisia tanssijoita ja useita tanssityylejä, mutta pohjautuu vahvasti jazztanssitekniikkaan. Vaikka esitys antaa mahdollisuuden nauttia taidokkaasta ja viihdyttävästä tanssista, haluaa se myös ottaa kantaa jazztanssin mahdollisuuksiin olla vakavasti otettava taiteenmuoto. Näin se asettuu tanssin kentän keskelle - in the middle.


The ABYSS Hki

The ABYSS Hki on tanssitapahtuma, joka yhdistää elävän ja elektronisen musiikin. Tapahtuma tuo yhteen tanssijoita ja tanssin harrastajia jakamaan omia taitojaan ja luomaan uusia kokemuksia urbaanin tanssin parissa. Illan keskiössä ovat yhteisöllisyys, tanssi, musiikki ja ilmaisun vapaus.

"Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.” -Brené Brown