Sara-kombo-portrait.jpg

Sara Hirn

Sara Hirn on kansainvälisen ammattiuran tehnyt tanssija-koreografi. Rantauduttuaan takaisin Suomeen hän on tanssijan työn ohella työskennellyt myös mm. yrittäjänä sekä kehittänyt ja ollut mukana useissa uusissa aloitteissa kuten kansainvälisten katutanssiopettajien Suomen vierailut, SADE-festivaalin perustaminen, RAY:n rahoittama syrjäytymisen ehkäisyyn ja yhdenvertaisuuteen tähtäävä Dance for Social Change –hanke sekä vuonna 2018 Do the Demo –urbaanin tanssin mentorointiprojekti. 

Sara on utelias, halukas oppimaan uutta ja pyrkii ymmärtämään laaja-alaisesti oman työnsä toimintaympäristöä ja mahdollisia haasteita. Monipuolisten työtehtävien lisäksi hän on työn ohessa tehnyt täydentäviä opintoja mm. monikulttuurisuuden, johtajuuden, graafisen suunnittelun ja kokeilukulttuurin saralla.

Sara suhtautuu intohimoisesti tanssiin, haluaa edistää yhdenvertaisuuttaa sekä mahdollistaa uusia alkuja ja taitavien tekijöiden taidonnäytteitä. 

 Ota yhteyttä: sara@hirn.net

WS Reija vs1.png

Reija Wäre

Reija Wäre on suurten tuotantojen moniosaaja ja suunnannäyttäjä suomalaisissa tv-tuotannoissa, joissa musiikki ja tanssi yhdistyvät. Periksiantamattomuus ja rakkaus tanssiin on luonut uran, joka hakee vertaistaan myös suomalaisen tanssin ja teatterin kentällä. 

Oppimisen ilo ja älykkyys näkyvät Reijan käden jäljessä ja mahdollistavat uudenlaisia konsepteja yhdistää monimuotoisesti liikettä, teatteria ja musiikkia. Reija osaa asettaa sopivia haasteita esiintyjille sekä kollegoilleen ja hänet tunnetaankin taidostaan opettaa ihmisille miten ylittää omat rajat ja kuinka aina oppia jotain uutta.

Tällä hetkellä Reijan intohimona on erityisesti työ ohjaaja-koreografina, suurtuotannot sekä kameran ja liikkeen harmoninen yhteistyö.

Reija on tottunut eri tyylilajeihin tanssituotannoista oopperaan ja teatteriohjaamisesta pop-artistien areenakonserttien luomiseen sekä työskentelyyn myös kansainvälisissä projekteissa. 

 Ota yhteyttä: ware.reija@gmail.com

Haza-kombo-portrait.jpg

Haza Hajipoori

Haza Hajipoori tuli tutuksi tanssiyleisölle ja televisiokatsojille voittaessaan tanssikilpailun Dance (Nelonen 2012). Sittemmin hän on työskennellyt mm. Antti Tuiskun ja Krista Siegfridsin luottotanssijana moninaisissa yhteyksissä Euroviisu-lavalta areenakiertueeseen ja tv-konserteista musiikkivideoihin. 

Katutanssin lisäksi jazz- ja nykytanssia opiskeltuaan Haza on päätynyt myös teatterilavoille taipuen monenlaisiin ilmaisumuotoihin. 

Tanssia sivuavista toimistaan Hazalle on tärkeä valtakunnallinen monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta edistävä Walter ry:n projekti, jonka kasvoiksi on valittu monikulttuurisen taustan omaavia eturivin urheilijoita ja taiteilijoita.

Ennen tanssiuraansa Haza toimi 5 vuotta markkinointitoimiston projektikoordinaattorina. 

Ota yhteyttä: haza.hajipoori@gmail.com

Kiira-kombo-portrait.jpg

Kiira Kilpiö

Kiira Kilpiö on vahva ja energinen esiintyjä, jonka työssä niin tanssijana kuin koreografinakin yhdistyy vaikutteita useasta tanssilajista. Tanssijana Kiiralle tuttuja työskentely-ympäristöjä ovat teatterilavat ja tv-tuotannot. 

Kiiran ensimmäinen kokoillan tanssiteos 'In the Middle' saa ensi-iltansa kesällä 2018.

Hän toimii Tanssin talon jazz- ja showtanssin lähettiläänä ja työskentelee myös harjoittajana ja tanssijakoordinaattorina teatteri- ja tv-produktioissa.

Ota yhteyttä: kiira.kilpio@gmail.com

kuvat: Kai Kuusisto